OVER FERTILIS GROENPROJECTEN


Fertilis Groenprojecten is in januari 2011 opgericht door Tjitte Zuur. Het hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf richt zich op groenaanleg en groenonderhoud voor particulieren, bedrijven en overheid. De naam Fertilis is bewust gekozen en verwoordt de visie van Tjitte Zuur. Fertilis is Latijn voor vruchtbaar, groeizaam. Dit kan worden opgevat in de ruimste zin van het woord. Tjitte Zuur hecht grote waarde aan het opbouwen van relaties met zijn opdrachtgevers. Voor hem ligt hierin de basis voor een vruchtbare samenwerking. Het is zijn streven om samen met zijn opdrachtgevers op een plezierige en eerlijke manier het groen naar een hoger plan te tillen. Met het uiteindelijke doel dat er een plezierige leefomgeving ontstaat.

Over Tjitte Zuur

Tjitte Zuur was als kleine jongen al ieder vrij moment in de natuur te vinden. Voor hem stond het vroeg vast dat hij later ‘iets’ met groen wilde gaan doen. Hij heeft zijn plannen kunnen realiseren door het voltooien van zijn 4-jarige hoveniersopleiding in Groningen, gevolgd door een afgeronde HBO opleiding Tuin- en Landschapsmanagement aan de Hogere Agrarische School in ’s-Hertogenbosch. Vervolgens heeft hij ervaring opgedaan bij zowel hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijven als bij natuurbeherende organisaties.

Na zijn opleiding heeft Tjitte Zuur geruime tijd gewerkt bij een grote groenvoorziener in Noord-Brabant. Tijdens een 6-maanden durende reis naar Zuid-West Azië heeft hij uiteindelijk de beslissing genomen om voor zichzelf te beginnen. Tjitte Zuur heeft zich breed kunnen ontplooien op het gebied van groenvoorziening. Noord-Brabant was een uitstekende leerschool en ook ervaringsreizen naar het buitenland hebben bijgedragen aan zijn passie voor de natuur en zijn innoverende werkwijze.

Fertilis Groenprojecten voor een creatieve en innovatieve werkwijze

Met Fertilis Groenprojecten wil Tjitte Zuur zich onderscheiden van reguliere hoveniersbedrijven. Met open vizier kijkt hij naar de behoeften van zijn opdrachtgever. Vaak ligt de oplossing voor de vraagstelling in het ‘waarom’ en kan leiden tot verrassende toepassingen. Door op een creatieve en innovatieve wijze te werken ontstaan tuinen en oplossingen die bijdragen aan een plezierige, groene leefomgeving.
Direct Contact

Kruisweg 90a
9363 AG Marum


06 42 11 98 32
info@fertilisgroenprojecten.nl

2014 Alle rechten voorbehouden. Website ontwerp en ontwikkeling door: Pro Ontwerp