GROENONDERHOUD


Fertilis Groenprojecten verzorgt het onderhoud van tuinen voor particulieren, bedrijven en overheid. Naast het reguliere onderhoud kunt u ons inschakelen voor de zwaardere klussen. Ook klussen die om een specifieke aanpak vragen verzorgen wij op vakkundige wijze.

Groenonderhoud voor particulieren en speciale klussen

Wij begrijpen dat u in uw kostbare vrije tijd liever iets doet wat u echt leuk vindt. Zelfs wanneer tuinieren uw hobby is, zijn er altijd werkzaamheden in de tuin die nu eenmaal zwaar zijn of een speciale aanpak vragen. Wij kunnen op incidentele basis het onderhoud voor u verzorgen, maar we kunnen ook afspreken dat we voor bepaalde werkzaamheden een paar keer per jaar langskomen. Deze afspraken leggen we voor u vast zodat u weet welke werkzaamheden wij voor u gaan uitvoeren en wat de kosten daarvan zijn.

Groenonderhoud voor bedrijven, gemeenten en overheidsinstellingen

Het onderhouden van zakelijk groen vraagt een vakkundige en specialistische aanpak. Fertilis Groenprojecten heeft ervaring in het verzorgen van groenonderhoud voor bedrijven, gemeenten en overheidsinstellingen. Wij maken heldere en transparante afspraken zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

Bomen kappen en boomverzorging: óók een specialisme van Fertilis Groenprojecten

Bij het kappen en verzorgen van bomen gaan wij behoedzaam te werk. Waar reguliere hoveniersbedrijven al snel een hoogwerker inzetten, zullen wij dat pas doen wanneer er echt geen andere mogelijkheid is. Een hoogwerker is een dure oplossing en zal in veel gevallen een deel van uw tuin vernielen. Daarom werken wij samen met een ervaren boomverzorger. Deze boomverzorger klimt op een veilige wijze in bomen en komt zo bij de moeilijkste takken. Zonder uw tuin en andere zaken te beschadigen kappen en verzorgen wij gecontroleerd en met zo weinig mogelijk risico uw bomen.

Groenonderhoud: een indruk van onze werkzaamheden

• snoeiwerk
• borderonderhoud (schoffelen, afknippen en bemesten)
• gazon onderhoud (verticuteren, kantsteken, mos verwijderen)
• hagen knippen
• onkruidbestrijding op verharding
• reinigen van bestrating en groene aanslag verwijderen
• bomen kappen en boomverzorging
Direct Contact

Kruisweg 90a
9363 AG Marum


06 42 11 98 32
info@fertilisgroenprojecten.nl

2014 Alle rechten voorbehouden. Website ontwerp en ontwikkeling door: Pro Ontwerp