GROENAANLEG


Groenaanleg particulieren

Fertilis Groenprojecten is gespecialiseerd in het vakkundig aanleggen van tuinen. Wij denken met u mee over de invulling en functie van uw tuin. Daarbij houden wij rekening met de mogelijkheden, de ligging en de grondsoort. Door uw wensen voor uw tuin te inventariseren komen wij samen met u tot een tuinontwerp. Fertilis Groenprojecten maakt voor u een tuin die aantrekkelijk is om naar te kijken en waar u met plezier in kunt verblijven. Zelfs wanneer u niet van tuinieren houdt, durven wij te beweren dat tuinieren in een tuin van Fertilis Groenprojecten een plezierige bezigheid is.

Groenaanleg bedrijven en overheid

Groenaanleg voor bedrijven, gemeenten en overheidsinstellingen vraagt om specifieke kennis en vakmanschap. Daarom houden wij onze vakkennis op peil en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Door toepassing van de juiste beplanting zorgen wij ervoor dat uw tuin een verzorgde uitstraling heeft, ook bij een lager onderhoudsniveau.

Onderhoudsvriendelijke tuinen, één van onze specialisaties

Bij het ontwerpen en aanleggen van groenprojecten houden wij rekening met het gewenste onderhoudsniveau. We laten u graag zien dat een tuin ook mét beplanting zeer onderhoudsvriendelijk kan zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van onderhoudsvriendelijke tuinen door het toepassen van de juiste beplanting en deze zorgvuldig op elkaar af te stemmen.

Het eerste groenonderhoud na aanplanting is inbegrepen

Het eerste onderhoud na aanplanting is erg belangrijk. Daarom komen wij na de aanplanting nog een keer terug voor het eerste groenonderhoud. Dit groenonderhoud, inclusief onderhoudsinstructies, is bij de tuinaanleg inbegrepen. Hiermee leggen we de basis voor een onderhoudsvriendelijke tuin die u met zo weinig mogelijk inspanning kunt onderhouden.

Zorgvuldige planning en heldere afspraken

Afspraak is afspraak bij Fertilis Groenprojecten. Wij stemmen alle werkzaamheden zorgvuldig op elkaar af. Indien nodig starten we de werkzaamheden liever een week later dan dat we alvast beginnen en u vervolgens wekenlang met een tuin laten zitten die op z’n kop staat. Wij houden van duidelijkheid. Dat ziet u ook terug in onze offerte: heldere en transparante afspraken zodat het voor u duidelijk is wat u van ons mag verwachten.

Groenaanleg: een indruk van onze werkzaamheden

• totaalprojecten van ontwerp tot aanleg en onderhoud, of de begeleiding hiervan
• grondverzet
• straatwerk
• erfafscheiding
• vijveraanleg
• tuinverlichting
• tuinhuis en overkapping
• gazonaanleg en gazonrenovatie
• kunstgras
• walbeschoeiing
Direct Contact

Kruisweg 90a
9363 AG Marum


06 42 11 98 32
info@fertilisgroenprojecten.nl

2014 Alle rechten voorbehouden. Website ontwerp en ontwikkeling door: Pro Ontwerp